Gantry tool problem after update

General discussion about Train Simulator, your thoughts, questions, news and views!

Moderator: Moderators

Locked
clkgtr
Getting the hang of things now
Posts: 48
Joined: Sun Jul 15, 2012 3:00 am

Gantry tool problem after update

Post by clkgtr »

Hello
After update , when I use the gantry tool to put on the track ,the gantry floats in the air unlike before it touched the ground.
Anyone has the same problem?
Please see the attached pics
1074271392-7fa2ef3383d1227e.jpg
10742713924f1c0f6270624a01.jpg
107427139273e28f800c405c75.jpg
Thanks
deltic009
Very Active Forum Member
Posts: 4017
Joined: Fri Nov 27, 2009 1:06 am

Re: Gantry tool problem after update

Post by deltic009 »

We are aware, as are DTG due to support requests but putting in another won't do any harm...
http://forums.uktrainsim.com/viewtopic. ... 5&t=137755
Matthew Wilson, development team at Vulcan Productions

http://www.vulcanproductions.co.uk
https://www.facebook.com/VulcanFoundry/
clkgtr
Getting the hang of things now
Posts: 48
Joined: Sun Jul 15, 2012 3:00 am

Re: Gantry tool problem after update

Post by clkgtr »

deltic009 wrote:We are aware, as are DTG due to support requests but putting in another won't do any harm...
http://forums.uktrainsim.com/viewtopic. ... 5&t=137755
Thanks ,so what I can do is just waiting for DTG to fix the bug. :cry:
User avatar
749006
Very Active Forum Member
Posts: 9093
Joined: Fri Mar 30, 2012 11:17 am
Location: England
Contact:

Re: Gantry tool problem after update

Post by 749006 »

I presume you cannot use the Blue Arrow on the ball thingy to lower the post?
http://peter749.piwigo.com/
My Railway Pictures
deltic009
Very Active Forum Member
Posts: 4017
Joined: Fri Nov 27, 2009 1:06 am

Re: Gantry tool problem after update

Post by deltic009 »

749006 wrote:I presume you cannot use the Blue Arrow on the ball thingy to lower the post?
I have tried doing that with deletion of the wires and dropping them by 1 metre (that seems to be the error) but my overheads were not consistent and flat to the rails.

It takes longer and doesn't get you the same results.
Matthew Wilson, development team at Vulcan Productions

http://www.vulcanproductions.co.uk
https://www.facebook.com/VulcanFoundry/
Locked

Return to “[TS] General Discussion”