Search found 5 matches

by gitsnshiggles
Fri May 15, 2020 9:42 am
Forum: [TS] Route Building
Topic: Cambridgeshire Lines & ECML; cunningn lamps textureless
Replies: 6
Views: 330

Re: Cambridgeshire Lines & ECML; cunningn lamps textureless

Thank you for your reply! I've installed the pack you linked and it's working fine now. Many thanks!
by gitsnshiggles
Thu May 14, 2020 7:25 am
Forum: [TS] Route Building
Topic: Cambridgeshire Lines & ECML; cunningn lamps textureless
Replies: 6
Views: 330

Re: Cambridgeshire Lines & ECML; cunningn lamps textureless

20200513165603_1.jpg
Screenshot supplied to show what I mean. This only occurs, bizarrely, with the lamps and none of the other Era Specific assets. I had a very similar issue with the karma99 yard lamps found at York but this was solved by installing asset packs from earlier versions of the route.
by gitsnshiggles
Wed May 13, 2020 4:10 pm
Forum: [TS] Route Building
Topic: Cambridgeshire Lines & ECML; cunningn lamps textureless
Replies: 6
Views: 330

Cambridgeshire Lines & ECML; cunningn lamps textureless

Hi all, not sure where to post this but this seemed like the best place. I'm trying to play cunningn's incredible Cambridgeshire Lines & ECML route but all the station lamps are appearing as textureless; when the textures for an asset are replaced by the white with black-and-yellow wasp stripes and ...
by gitsnshiggles
Sun May 10, 2020 7:07 pm
Forum: [OR] Help for Beginners
Topic: Installing UKFS Tracks with OpenRails
Replies: 2
Views: 139

Installing UKFS Tracks with OpenRails

Hi all, I have done a fresh install of OpenRails WITHOUT installing MSTS prior. All I have is the Zig-Zag Railway route that comes sort-of supplied with the software, and this works an absolute treat. However, upon downloading the UKFS Track installer, I cannot select the top folder to use for the i...
by gitsnshiggles
Mon Nov 18, 2019 9:17 pm
Forum: [TS] General Discussion
Topic: Cambs Lines and ECML -missing assets?
Replies: 11
Views: 639

Re: Cambs Lines and ECML -missing assets?

I've got the York-Peterborough route yet my Cambs + ECML is still white all over?

Go to advanced search